Dagtochten en reizen

Zet u aan tafel van Jean de Herve in het Land van Herve

Vanaf 75,95 p.p.

Artikelnummer: 24014 Categorie: Tags: , , , , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 75,95 p.p.
41-45 personen: € 79,95 p.p.
36-40 personen: € 82,95 p.p.
30-35 personen: € 89,95 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Zet u aan tafel van Jean de Herve in het Land van Herve

Het Land van Herve… dat is de streek in het hart van de Euregio Maas-Rijn en van de driehoek Aken-Luik-Maastricht. Het land van Herve grenst in het noorden aan de Voerstreek, in het oosten aan het Hertogenwoud en de Belgische Eifel, in het zuiden aan de Ardennen en in het westen aan de Maasvallei. De naam komt van het stadje Herve in het zuiden van de streek. Het zijn niet de grenzen die tekenend zijn voor het gebied. Het zijn vooral de prachtige landschappen die we toch wel uitzonderlijk mogen noemen. Het land van Herve is immers befaamd door zijn wallenlandschappen, weide en aanplantingen met fruitbomen afgezet met hagen, vormen het aantrekkelijke decor van een frisgroene streek met zachte heuvels en valleien.

Ook biedt het heerlijk streekspecialiteiten zoals Hervekaas, mousserende cider, peren en appelstroop. In het oude station laat de ‘Espace des Saveurs et Découvertes’ u een virtuele reis maken door het schitterende wallenlandschap. Zet u aan tafel die Jean de Herve voor heeft klaar gezet. Smaken en tradities…….in het Land van Herve mag u mateloos proeven.

Via uw opstapplaats rijden we naar Thorn, waar we een kopje koffie/thee gebruiken met een heerlijk stukje vlaai, hierna rijden we via een toeristische route naar Vaals voor een heerlijke lunch, waarna we daarna o.l.v. een gids het Land van Herve gaan ontdekken, en een bezoek brengen aan het oude station.
Aan het einde van deze prachtige en indrukwekkende tocht, staat er in Vaals een heerlijk diner voor u klaar.

Inclusief:

2 x koffie/thee met vlaai, uitgebreide lunch, proeverij, rondrit o.l.v. een gids, iner, vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zet u aan tafel van Jean de Herve in het Land van Herve” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren