Dagtochten en reizen

Verre werelden zo dichtbij, Orchideeënhoeve met Vlindertuin

Vanaf 70,95 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 70,95 p.p.
41-45 personen: € 71,95 p.p.
36-40 personen: € 73,95 p.p.
30-35 personen: € 79,95 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Orchideeënhoeve

Via de opstapplaatsen rijden we richting de Noordoostpolder, naar Luttelgeest, waar we een bezoek brengen aan de Orchideeënhoeve. Hier zijn duizenden orchideeën te bewonderen en ook in de kwekerij worden bijzondere orchideeën op speciale wijze gekweekt.
Reis over avontuurlijke junglepaden, loopbruggetjes en rotspartijen, kabbelende beekjes, exotische watervallen en pittoreske huisjes, u waant u zich onmiddellijk in een tropische wereld! Zeker een bezoek waard is de Vlindertuin, met zijn vele prachtige gekleurde vlinders, die zo maar op uw schouder komen zitten.

Bij aankomst in Luttelgeest zal de koffie met gebak al voor u klaar staan.
U kunt een film zien over het ontstaan van de Orchideeënhoeve en de specifieke groei en verzorgingswijze van deze bijzondere plant.
Rond klok van 13.00 uur staat er heerlijke koffietafel met kroket voor u klaar.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid de tuinen en kassen nog bezichtigen en natuurlijk krijgt u bij vertrek allemaal een prachtige Orchidee aangeboden!

Na het bezoek aan de Orchideeënhoeve rijden we weer richting Brabant, waar we in Zeeland in Restaurant Het Witte Huis, deze bijzondere dagtocht afsluiten met een diner.

Inclusief:

2x koffie met gebak, lunch met kroket, bezoek aan de Orchideeënhoeve , vlindertuin, diner, een prachtige orchidee en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verre werelden zo dichtbij, Orchideeënhoeve met Vlindertuin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren