Dagtochten en reizen

Varen, Veilen en Verrassen

Vanaf 69,95 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 69,95 p.p.
41-45 personen: € 71,95 p.p.
36-40 personen: € 72,95 p.p.
30-35 personen: € 78,95 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Varen, Veilen en Verrassen

Deze dagtocht brengt ons naar Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. Op deze historische plek is in 1887 het veilen ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.
Na ontvangst met koffie en gebak brengt u een bezoek aan het museum, waar de gids u alles verteld over het Rijk der Duizend Eilanden en het ontstaan van het gebied. U krijgt een indruk van een werkdag van een tuinder en zijn familie rond 1900. Aansluitend krijgt u een rondvaart aangeboden over een deel van het Rijk der Duizend Eilanden.

Hier krijgt u een goed beeld van de eilandakkers, waarvan er nog steeds honderden over zijn. Het Eilandenrijk en Museum BroekerVeiling zijn historisch onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Na deze prachtige rondvaart staat er in het restaurant een heerlijke Westfriese koffietafel voor u klaar. Na de lunch het hoogtepunt van de dag: u neemt plaats op de plek van de handelaar in de authentieke veilingbanken. en maakt het gevoel van de veiling mee als de veilingmeester de groenten aanprijst en u de veilingklok stop zet en de prijs bepaalt.

Kortom een indrukwekkende dagtocht die we op de terugreis naar Brabant afsluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

koffie en gebak, bezoek Museum Broekerveiling o.l.v. een gids, rondvaart, demonstratieveiling, koffietafel, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Varen, Veilen en Verrassen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren