Dagtochten en reizen

Van Noppen chocolade en bezoek aan de Tweede Maasvlakte

Vanaf 62,00 p.p.

Artikelnummer: jdk-2749 Categorie: Tags: , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 62,00 p.p.
41-45 personen: € 64,00 p.p.
36-40 personen: € 67,00 p.p.
30-35 personen: € 71,00 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Van Noppen chocolade

Rond de klok van 10.00 uur worden we verwacht in de gouden leeuw voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Onder leiding van een gids vertrekken we naar Ridderkerk voor en bezoek aan Van Noppen Chocolade.
Hier krijgt u een demonstratie over het productieproces, van “boon tot bonbon”. Cacaobonen zijn een belangrijk ingrediënt bij het vervaardigen van chocolade. Hoe wordt chocolade eigenlijk gemaakt en verwerkt? U ziet het in een film en hoort de toelichting van de meester-patissier, terwijl hij zijn ambacht toont tijdens het maken van vorm – mouleerbonbons en uiteenlopende chocolade figuren. Natuurlijk mag u ook proeven van de heerlijke chocolade.

Bezoek aan de Tweede Maasvlakte

Hierna rijden we naar het Havengebied van Rotterdam en naar de Tweede Maasvlakte. Dit is een nieuwe stap in de ontwikkeling van de mainport Rotterdam. Om de positie van belangrijke economische ontwikkelingen te handhaven, om te voldoen aan de vraag naar terreinen, is de haven in de loop van zijn bestaan steeds verder naar het westen, richting Noordzee uitgebreid.

Zo is in het midden van de 20e eeuw de Botlek aangelegd, in de jaren 60 de Europoort en in de jaren zeventig de eerste Maasvlakte langs de havens van Rotterdam naar de tweede Maasvlakte.
Voor onderweg krijgt u een goed gevuld lunchpakket mee.

We brengen een bezoek aan het bezoekerscentrum Futureland waar we het ontstaan en de toekomst van de Maasvlakte kunnen zien. Via Willemstad, waar we nog even een stop maken, rijden we weer richting Terheijden waar een heerlijk diner klaarstaat.

Inclusief:

2x koffie met appelgebak, gids, demonstratie chocolade maken, lunchpakket, bezoek aan Futureland, Tweede Maasvlakte, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Van Noppen chocolade en bezoek aan de Tweede Maasvlakte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren