Dagtochten en reizen

Tulpentour

Vanaf 75,50 p.p.

Tulpenroute is te boeken van 16 april tot 8 mei
Na 8 mei wordt de route aangepast 

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 75,50 p.p.
41-45 personen: € 78,50 p.p.
35-40 personen: € 83,50 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Tulpentour

We rijden rechtstreeks naar de familie Renne in Nagele waar u wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een Blokzijler Brok van de streekbakker. Wanneer iedereen van de koffie aan het genieten is, start de gids zijn verhaal. De derde generatie trotse Noordoostpolder zal zich aan u voorstellen en vertellen waarom u nou precies op déze plek beland bent.
Op deze manier leert u de Noordoostpolder kennen via een uniek, persoonlijk verhaal.

Na de koffie is het tijd om een kijkje te nemen in de boerderijwinkel van de familie Renne met een ruim assortiment aan streekproducten, verse aardbeien en andere leuke accessoires.
Na het bezoek aan de winkel staat er voor u een heerlijk warme lunch klaar en stappen we daarna met de gids in de touringcar voor een uniek rondrit door de Noordoostpolder.
De ervaren gids kan u in “geuren en kleuren” vertellen over de tulpen en de tulpenroute. De route gaat langs verschillende boerenwegen, boerderijen en arbeiderswoningen.
Tussen deze boerderijen bevinden zich de prachtige gekleurde tulpenvelden. Langs de tulpenvelden maken we een stop bij de soortentuin, waar een gids/oud- bollenteler u op staat te wachten om u bij te praten over de teelt van tulpen en alle soorten die we rijk zijn.

We rijden terug naar de familie Renne om nog een consumptie te gebruiken voordat we terug rijden richting Brabant en deze dagtocht afsluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met lekkers, toelichting over de Noordoostpolder, bezoek aan de boerderijwinkel, klein presentje uit de winkel of bosje tulpen,  warme lunch**, rondrit o.l.v. een gids langs de tulpenvelden en bezoek aan de soortentuin, 1 consumptie, diner en vervoer per luxe touringcar.

** lunch
Vers gebakken boerenfrites met mayonaise
Kipsaté of broodje hamburger speciaal
Bolletje salade
Flesje streekappelsap

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Deze dagtocht is te boeken van 16 april tot 8 mei (afhankelijk van het weer)
Na het tulpenseizoen wordt de route aangepast 

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tulpentour” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren