Dagtochten en reizen

Soldaat van Oranje – De Musical

Vanaf 125,00 p.p.

Artikelnummer: 065 Categorie: Tags: ,

Datums op aanvraag
Prijzen gelden van maandag t/m donderdag
Voor weekenden en matinee op woensdag geldt een toeslag.

Avondvoorstelling 
40-60 personen: € 125,00 p.p.

Weinig lopenDeze reis is geschikt voor mindervaliden

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Soldaat van Oranje – De Musical

Exclusief programma

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken…: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Soldaat van Oranje – De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 2,9 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op haar naam gezet, de meeste bezoekers ooit!

Inclusief:

1e rangs ticket, ontvangst- en pauzearrangement –drankje uit Hollands Assortiment en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

Vertrektijden krijgt u door bij boeking.
Datum op aanvraag van beschikbaarheid

Prijzen gelden van maandag t/m donderdag
Weekend voorstellingen extra toeslag p.p.

Matinee alleen op woensdag
Prijs op aanvraag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soldaat van Oranje – De Musical” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren