Dagtochten en reizen

Soet & Vermaeck

Vanaf 56,95 p.p.

Artikelnummer: 074 Categorie: Tags: , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 56,95 p.p.
41-45 personen: € 58,95 p.p.
36-40 personen: € 61,95 p.p.
30-35 personen: € 65,95 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Soet & Vermaeck

Op humoristische wijze maakt u kennis met de wereld van de Kermis, vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950.
Even terug in de tijd weleer toen de kermis 3 dagen het feest van het jaar was. Op een bijzondere wijze wordt u betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad is gekozen voor het rad van fortuin.
U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een Brusselse wafel met slagroom in de wereldberoemde poffertjes salon van Victor Consael.

Er wordt gestart met het verhaal waarbij u, door het rad van fortuin, betrokken wordt bij de Kermis, zoals ballen gooien, de schietsalon, touwtje trekken, het vlooientheater, kop van jut en nog vele attracties meer. Voor de Pauze wordt u alles verteld over het fenomeen fotografie en krijgt u de gelegenheid om een unieke foto te laten maken.

Tijdens de pauze wordt u verwent met een drankje. En is er de gelegenheid om op het grootste theater orgel ter wereld een dansje te doen in een speciale draaimolen.

Na de pauze is het tijd voor de cinemascoop, waarna als finale het rad van fortuin het grote prijzenfestival begint. Moet u zelf een suikerspin draaien? Of gaat u naar huis met een heerlijke peperkoek of een grote pluche beer?
Kortom een heerlijke middag terug naar de tijden van weleer.
We sluiten deze middagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie/thee met Brusselse wafel, versnaperingen, 1 consumptie in de pauze, spelarrangement, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soet & Vermaeck” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren