Dagtochten en reizen

Rust ruimte en frisse lucht

Vanaf 86,95 p.p.

Copyright fotografie:
©2010Studio FdW (F. de Weerd) – Het prachtige veilinglokaal uit 1912

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 86,95 p.p.
41-45 personen: € 88,95 p.p.
35-40 personen: € 99,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Rust ruimte en frisse lucht

Deze dagtocht brengt ons naar Museum de BroekerVeiling in Broek op Langedijk. Op deze historische plek is in 1887 het veilen ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.
Een ervaren gids zal u alles vertellen over het Rijk der Duizend Eilanden en het ontstaan van het gebied, hij geeft u een indruk van een werkdag van een tuinder en zijn familie zo rond het jaar 1900. Hierna krijgt u een prachtige rondvaart aangeboden over een deel van het Rijk der Duizend Eilanden, het Oosterdeelgebied. Hier krijgt u een goed beeld van de eilandakkers, waarvan er nog steeds honderden over zijn. Het Eilandenrijk en Museum BroekerVeiling zijn historisch onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het hoogtepunt van de dag, u neemt plaats op de plek van de handelaar in de authentieke veilingbanken. U voelt de spanning als de veilingmeester de groenten aanprijst en u de veilingklok stop zet en de prijs bepaalt.

Rond de klok van 10.00 uur rijden we rechtstreeks naar Broek op Langedijk en wordt u ontvangen met een heerlijk lunch bestaande uit huisgemaakte seizoensoep, broodje kroket, plak Westfriese krentenmik, huisgemaakte groenten wrap en koffie of thee of jus d’orange.
We eindigen het programma met een glaasje frisdrank of bier of wijn met bittergarnituur.

Kortom een indrukwekkend dagtocht die we op de terugreis naar Brabant afsluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

bezoek BroekerVeiling o.l.v. een gids, rondvaart, demonstratieveiling, lunch, consumptie uit de Hollandse bar, bittergarnituur, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rust ruimte en frisse lucht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren