Dagtochten en reizen

Rondrit door de geboortestreek van Frans Bauer en orgelmuseum

Vanaf 84,95 p.p.

Minimaal 35 personen 

Prijzen:
46-50 personen: € 84,95 p.p.
41-45 personen: € 88,95 p.p.
35-40 personen: € 89,95 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Rondrit door de geboortestreek van Frans Bauer en orgelmuseum

We rijden via een toeristische route naar Terheijden waar voor u een heerlijk kopje koffie met koffiebroodje klaar staat in Restaurant de Gouden Leeuw. Na de koffie gaat u met een gids een rondrit maken door de Westhoek van Brabant, het gebied waar Frans Bauer woont en getrouwd is.
De gids neemt u mee naar de basiliek in Oudenbosch waar we een korte stop maken om deze bijzondere basiliek te bekijken waar Frans getrouwd is. We rijden verder door naar Fijnaart de woonplaats van Frans Bauer.

Verder gaat deze tocht langs gebieden waar vlas en suiker wordt verbouwt. We rijden verder langs typische dijkdorpen en de grootste binnenvaartsluizen van Europa. Hierna rijden we naar Terheijden waar voor u een heerlijke lunch klaar staat.

Na de Lunch rijden we naar Hilvarenbeek, waar u een gezellige middag in Orgelmuseum Danssant krijgt. U wordt ontvangen met koffie en cake, waarbij u rustig zittend een rondreis krijgt door de tijd. U krijgt alle uitleg over de geschiedenis van de draaiorgels en het werk van de muziek boeken. Kortom een terugreis in de tijd met in de pauze gelegenheid voor een dansje. In een sfeer die bepaald wordt door prachtige orgels, mahonie, kristal en spiegels, beleeft u een geweldige middag.

Deze prachtige dagtocht sluiten we af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee, 1 x koffiebroodje, rondrit o.l.v. een gids, entree basiliek, koffietafel, bezoek aan orgelmuseum , koffie met cake, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondrit door de geboortestreek van Frans Bauer en orgelmuseum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren