Dagtochten en reizen

Nieuw

Rien Poortvliet- en Landbouwmuseum

Vanaf 86,50 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 86,50 p.p.
41-45 personen: € 89,50 p.p.
36-40 personen: € 92,50 p.p.
30-35 personen: € 98,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Bezoek aan Rien Poortvliet en Landbouwmuseum op het eiland Tiengemeten

Vandaag nemen wij u mee naar het eiland Tiengemeten, Het eiland Tiengemeten is van Natuurmonumenten, één van hun allermooiste bezittingen en een ontzettend leuke dagtochtbestemming. Met de pont steek je over naar een stukje ongerepte natuur, hier heerst nog de rust zonder het drukke autoverkeer en lopen Schotse Hooglanders vrij rond.

Tiengemeten is de perfecte plek voor het Rien Poortvliet Museum, hier zou hij zelf gewoond kunnen hebben, u kunt hier zijn prachtige schilderijen en tekeningen zien.
Rien Poortvliet was een “tekende verteller”, een man die geheel op eigen wijze veel succes heeft gehad met zijn manier van schilderen. En dan waren er natuurlijk zijn kabouters.
Het Rien Poortvliet Museum heeft er een speciale kabouter wondere wereld mee ingericht.
Vlak naast het Rien Poortvliet museum is het landbouwmuseum, hier ontdekt u alles over de mechanisatie van 1920 tot 1955. Hier laat men heel veel van de ouderwetse machines en gereedschappen zien die ook op Rien’s schilderijen en tekeningen voorkomen.

Via uw opstapplaats rijden we naar Zuid-Beijerland waar we een heerlijk kopje koffie of thee met gebak gebruiken, hierna volgt een rondrit door de streek o.l.v. een gids. Hij zal u onderweg alles vertellen over het landschap, de watersnoodramp en de oorlog.
Bij terugkomst staat er een heerlijke koffietafel voor u klaar.
Om 14.00 uur gaat u met de pont naar het Eiland Tiengemeten en kunt u een bezoek brengen aan het Rien Poortvliet museum en het Landbouw museum.
Om 16.15 uur gaan we weer me de pont naar het vaste land en rijden we weer richting Brabant en sluiten deze indrukwekkende dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met gebak, rondrit o.l.v. een gids, koffietafel met kroket, overtocht met pont, bezoek aan beide museums, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief

consumpties bij het diner.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rien Poortvliet- en Landbouwmuseum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren