Dagtochten en reizen

Riding Dinner

Vanaf 78,50 p.p.

Credits hoofdfoto: Vestingwallen Heusden @Zuiderwaterlinie fotograaf Lieske Meima

Artikelnummer: 24035 Categorie: Tags: , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 78,50 p.p.
41-45 personen: € 82,50 p.p.
36-40 personen: € 85,50 p.p.
30-35 personen: € 90,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Riding Dinner

Een unieke dagtocht met op verschillende locaties eten… Laat u eens verrassen!!

Rond 09.30 uur komen we aan bij Biologische boerderij “Natuurlijk Tomaat” in Dongen. U wordt ontvangen met koffie/thee en een zelfgebakken koek. Hierna wordt u rondgeleid door het bedrijf.

In de kas wordt op biologische wijze verschillende soorten tomaten, komkommers en paprika’s gekweekt. Bij Natuurlijk Tomaat zijn ze enorm gedreven om een eerlijk, heerlijk en kwalitatief goed product te leveren. Hier krijgt u alle uitleg over en dat mag u zien en proeven! Er is ook een mooie boerderijwinkel waar allerlei biologische producten worden verkocht. Als afsluiting geniet u van een heerlijke kop ambachtelijke tomatensoep

Om 12.30 uur krijgt u in De Gouden Leeuw “vol au vent” huisgemaakte kippenragout geserveerd met rauwkost en frites.
Om 13.30 staat de gids te wachten om u mee te nemen met de bus langs de Zuiderwaterlinieroute. U wordt ook nog getrakteerd op een ijsje rechtstreeks van de boerderij.
We rijden met een gids op bus vanaf Terheijden naar Bergen op Zoom. Laat je onderweg meevoeren langs de verhalen van de Zuiderwaterlinie. Nederland is een waterland. Water is niet alleen een vijand waar je je tegen moet beschermen, het is ook een bondgenoot waar je je mee kunt verdedigen. Dat zie je goed in het gebruik van de vele waterlinies, waarvan de Zuiderwaterlinie er één is. Het is de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van ons land. Daarmee is het misschien ook de waterlinie met de meeste verhalen.

Aangekomen in Bergen op Zoom is het mogelijk met de gids een wandeling te maken door het centrum of vrije tijd om op eigen gelegenheid de stad te verkennen en te genieten van de mooie stad.
Rond 18.00 uur sluiten we deze dag af met een koffietafel.

Inclusief:

1 x koffie/thee en koek, bezoek/proeverij “Natuurlijk tomaat”, gerechten zoals in programma omschreven, rondrit o.l.v. gids langs de Zuiderwaterlinie, vrijetijd in Bergen op Zoom of met gids stadswandeling, koffietafel en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij gerechten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Riding Dinner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren