Dagtochten en reizen

Het prachtige Borculo met rondrit en bezoek aan de Lebbenbrugge

Vanaf 68,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-3610 Categorie: Tags: , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 68,50 p.p.
41-45 personen: € 69,50 p.p.
36-40 personen: € 70,50 p.p.
30-35 personen: € 75,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Het prachtige Borculo

In de Gelderse Achterhoek ligt het prachtige stadje Borculo. De heerlijkheid Borculo kreeg in 1375 stadsrechten en daar zijn de Borculoërs maar wat trots op. In 2005 werd de gemeente Borculo samengevoegd met ander gemeentes om samen de nieuwe gemeente Berkelland te vormen.
De geschiedenis is grotendeels bepaald door de rivier de Berkel, die als een slingerend lint door de stad kabbelt. Ook het buitengebied is puur genieten, de vele Saksische boerderijen en de brinken liggen verscholen in het kenmerkende coulisselandschap. Na elke bosrand gaat er weer een nieuwe wereld open. De rust overheerst hier.

Bezoek aan de Lebbenbrugge

Via uw vertrekplaats rijden we naar Borculo, waar voor u in Restaurant Kerkemeijer een heerlijk kopje koffie of thee met appelgebak klaar staat. Na de koffie brengen we een bezoek aan museum de Lebbenbrugge, een uniek authentiek erfgoed. Een eeuwenoud boerenhuis dat gelegen was aan de voormalige hessenweg, een handelsweg van Duitsland naar Nederland. U krijgt hier een rondleiding en kunt u genieten van de natuur en de rust.
Na het bezoek aan de Lebbenbruge staat er voor u een heerlijke Achterhoeks lunchbuffet klaar bij Restaurant Kerkemeijer.

Rondrit “de Berkelstad”

Na de lunch gaan we een prachtige rondrit maken o.l.v. een gids, die u al de mooie plekjes van de omgeving laat zien, en eindigen weer bij Kerkemeijer waar we nog een korte stop maken om daarna weer richting Brabant.

Het diner op terugweg gebruiken we in Zeeland, Restaurant het Witte Huis.

Inclusief:

2 x koffie met appelgebak, lunchbuffet met kroket, rondrit o.l.v. gids, bezoek aan museum de Lebbenbrugge, diner, vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het prachtige Borculo met rondrit en bezoek aan de Lebbenbrugge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren