Dagtochten en reizen

Nieuw

Oude ambachten en speelgoed museum

Vanaf 71,95 p.p.

Artikelnummer: 049 Categorie: Tags: , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 71,95 p.p.
41-45 personen: € 73,95 p.p.
36-40 personen: € 77,95 p.p.
30-35 personen: € 80,95 p.p.

Weinig lopenDeze reis is geschikt voor mindervaliden

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Op de Veluwe, in het dorpje Terschuur vindt u een uniek particulier museum, een hobby die uit de hand liep is nu een uitgebreide verzameling van bijzondere attracties.
Er zijn wel 160 kleine winkeltjes, kamertjes en werkplaatsen. Allen met gereedschappen en attributen uit de vorige eeuw en soms nog ouder, veelzijdig van apotheker tot zadelmaker.
Het museum heeft een open karakter, u kunt ook met uw handen kijken.
In ruime vitrine kasten wordt het vele speelgoed tentoongesteld. U vindt ouderwetse spelletjes, Dinky Toys, bouwwerken van Meccano, Märklin treinen, oude poppen, handgemaakte poppenhuizen, een verzameling van beren en een leuke speelhoek met allerlei ouderwetse en hedendaagse spellen.
Natuurlijk ontbreekt de Winkel van Sinkel ook niet, en is er een buitenmuseum en een oud Hollands spellen plein.

Via uw vertrekadres rijden we rechtstreeks naar Terschuur waar voor u een kopje koffie of thee klaarstaat met een heerlijk stukje gebak.
Na de koffie kunt u een gedeelte van het museum bezoeken en na de lunch die rond 12.30 uur wordt geserveerd het ander gedeelte.
Rond de klok van 14.30 uur gaan we een rondrit maken o.l.v. gids Job de Veluweranger. Job neemt u mee in de wondere wereld van de Veluwe natuur. Op zoek naar rustpunten en inspiratie en wie even met Job mee rijd, ligt al snel dubbel van het lachen. Als afsluiting gebruiken we nog een drankje voordat we weer richting huiswaarts rijden en deze dagtocht afsluiten met een heerlijk diner.

Speelgoed beer speelgoedmuseum Oude ambachten en speelgoed museum

Inclusief:

2 x koffie met gebak, rondrit o.l.v. een gids, lunch, bezoek aan museum, consumptie, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oude ambachten en speelgoed museum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren