Dagtochten en reizen

Orchideeënhoeve met Vlindertuin

Vanaf 79,95 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 79,95 p.p.
41-45 personen: € 81,95 p.p.
36-40 personen: € 84,95 p.p.
30-35 personen: € 89,95 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Orchideeënhoeve met Vlindertuin

Via de opstapplaatsen rijden we richting de Noordoostpolder, naar Luttelgeest, waar we een bezoek brengen aan de Orchideeënhoeve. Hier zijn duizenden orchideeën te bewonderen en ook in de kwekerij worden bijzondere orchideeën op speciale wijze gekweekt.

Verre werelden zo dichtbij.

Reis over avontuurlijke junglepaden, loopbruggetjes en rotspartijen, kabbelende beekjes, exotische watervallen en pittoreske huisjes. U waant u zich onmiddellijk in een tropische wereld! Zeker een bezoek waard is de Vlindertuin, met zijn vele prachtige gekleurde vlinders, die zo maar op uw schouder komen zitten.

Bij aankomst in Luttelgeest zal de koffie/thee met gebak al voor u klaar staan. Na de koffie kunt u de prachtige tuinen en kassen bezichtigen.
Rond klok van 13.00 uur staat er heerlijke koffietafel met kroket voor u klaar en kunt u vervolgens weer genieten van de prachtige orchideeën. Bij vertrek krijgt u allemaal nog iets lekkers aangeboden.
Na het bezoek aan de Orchideeënhoeve rijden we weer richting Brabant, waar we in Zeeland in Restaurant Het Witte Huis, deze bijzondere dagtocht afsluiten met een diner.

Inclusief:

2x koffie/thee met gebak, lunch met kroket, bezoek aan de Orchideeënhoeve, vlindertuin, diner, iets lekkers bij vertrek en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orchideeënhoeve met Vlindertuin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren