Dagtochten en reizen

Ontdek het Boerenbondsmuseum

Vanaf 81,95 p.p.

Artikelnummer: 24050 Categorie: Tags: ,

Deze dagtocht is niet te boeken op zondag.

Prijzen:
46-50 personen: € 81,95 p.p.
41-45 personen: € 84,95 p.p.
36-40 personen: € 88,95 p.p.
30-35 personen: € 93,95 p.p.

Weinig lopenDeze reis is geschikt voor mindervaliden.

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Ontdek het Boerenbondsmuseum

Het Boerenbondsmuseum is gevestigd in het geboortehuis van Pater Gerlachus van den Elsen, die leefde van 1853 tot 1925. hij is de grondlegger van de Noord Brabantse christelijke Boerenbond en van vele boerencoöperaties.

Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Authentieke gebouwen, levende have, en ambachten.
Het museum herbergt twee originele boerderijen, verschillende ambachtshuisjes, een handkracht zuivelfabriek, een plattelandsschooltje, een machinale klompenmakerij en houtzagerij. Een veldkapel en een replica van de oude stoomtram: De Goede Moordenaar.
Het erf van de hoofdboerderij is ingericht zoals in 1900 gebruikelijk was. Bij deze boerderij zijn een moestuin en bloemen en kruidentuin gelegen en ook een waterput en kippenren ontbreken niet. Even terug in de tijd… met het Boerenbondsmuseum.

Via uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Gemert waar voor u een heerlijk kopje koffie klaarstaat met gebak. De gidsen nemen u vervolgens mee voor een rondleiding en na deze indrukwekkende morgen staat er een heerlijke Brabantse koffietafel voor u klaar.
’s Middags gaan we o.l.v. een gids een prachtige route rijden door het buitengebied van Gemert-Bakel. Weer terug bij het museum kunt u nog genieten van een drankje en sluiten we deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met gebak, rondleiding o.l.v. een gids Boerenbondsmuseum, Brabantse koffietafel, rondrit o.lv. een gids, 1 x consumptie, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Deze dagtocht is niet te boeken op zondag.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ontdek het Boerenbondsmuseum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren