Dagtochten en reizen

Vernieuwd

Noordoostpolder en 11 Beaufort

Vanaf 83,95 p.p.

Credits hoofdfoto: @Windpark Noordoostpolder Novum Copyright BRAMVANDEBIEZEN HOLLANDLUCHTFOTO

Artikelnummer: 24046 Categorie: Tags: , , , ,

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 83,95 p.p.
41-45 personen: € 87,95 p.p.
35-40 personen: € 92,95 p.p.

Weinig lopen
Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Noordoostpolder en 11 Beaufort

Vandaag vertrekken we naar de Noordoostpolder naar Nagele, waar u hartelijk wordt ontvangen op de boerderij van de familie Renne met koffie of thee en appelgebak.

Opa Renne vertrok vanuit Brabant, net als vele pioniers met de droom om boer te worden in de Noordoostpolder. Na de strenge selectie procedure was het hem eindelijk gelukt en kreeg hij een boerderij toegewezen.

Na de lunch gaan we o.l.v. een gids een unieke route rijden door de Noordoostpolder. We rijden over boeren wegen waarbij u een mooi beeld krijgt van de Noorsoostpolder met identieke boerderijen met daartussen de arbeiderswoningen.

Eenmaal met de touringcar op de dijk aangekomen ervaart u pas het unieke aan deze route. Hier wordt ook in één oogopslag duidelijk waarom de dijk zo belangrijk is voor de Noordoostpolder. Verder rijdend over de dijk met de schapen en in het voorjaar de lammetjes en de broedende ganzen in het hoge gras ziet u de schoonheid van de natuur in de polder. Natuurlijk rijden we ook langs het grootste windmolenpark met in totaal 86 windturbines op het land en in het water. Kortom een indrukwekkend schouwspel.

Na terugkomst bij de familie Renne kunt daarna het windmoleninformatiecentrum 11 Beaufort gaan bezichtigen. Ervaar een windbeleving, techniek van de molens, fiets experience en ga een kijkje nemen in de boerderijwinkel.
We gebruiken nog een consumptie en verlaten de Noordoostpolder, om weer richting Brabant af te reizen, waar we onderweg nog een heerlijk diner gebruiken.

Inclusief:

2 x koffie/thee met 1 x gebak, uitgebreide lunch met gehaktbal, rondrit o.l.v. gids, bezoek o.l.v. gids 11 beaufort, consumptie, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Noordoostpolder en 11 Beaufort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren