Dagtochten en reizen

Nieuw

Museumboerderij Hoeksche Waard

Vanaf 86,50 p.p.

Minimaal 35 personen,
maximaal 50 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 86,50 p.p.
41-45 personen: € 89,50 p.p.
35-40 personen: € 93,50 p.p.

Weinig lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Museumboerderij Hoeksche Waard waar u zelf op bezoek gaat

’s Morgens rijden we via uw opstapplaats naar Restaurant de Eendrachtshoeve, waar voor u een heerlijk kopje koffie of thee met gebak klaarstaat.

Na de koffie gaan we onder leiding van een gids een prachtige rondrit maken die u alles verteld over het landschap, de watersnood en de oorlog in dit gebied.
Rond de klok van 12.30 uur staat er een heerlijke koffietafel met kroket voor u klaar en brengen daarna een bezoek aan Museumboerderij Hoeksche Waard.
In dit museum geven ze geen rondleiding maar kunt u zelf op bezoek bij historische personages in kleding van vroeger, die graag uitleg geven over hoe men indertijd leefde en werkte.
Zo kunt u bijvoorbeeld de dorpsdokter in zijn apotheek, de winkeljuffrouw in haar originele kruidenierswinkeltjes van 1912 en de schoenlapper in zijn werkplaats ontmoeten.
Duidelijk wordt ook de ongelijkheid, die vroeger als vanzelfsprekend bestond tussen heren en arbeiders en tussen mannen en vrouwen. Men ziet hoe mensen hier vroeger leefden en werkten, van rijke herenboer tot arme landarbeider. U eindigt in de kruidenierswinkel en krijgt u een klein puntzakje ouderwets snoep mee voor op terugweg.

Het museum is uitgerust met lift, vloerverwarming en geweldige “skywalk”, van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de gigantische verlichte rieten kap met oude spanten en gebinten…. Kortom een historische dag.

Inclusief:

2 x koffie met gebak, rondrit o.l.v. gids, koffietafel met kroket, bezoek aan museum Hoeksche Waard, snoepzakje, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen, maximaal 50 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Museumboerderij Hoeksche Waard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren