Dagtochten en reizen

Het mooie van Limburg

Vanaf 82,95 p.p.

Credits hoofdfoto: @BusIdee Steven Korf

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 82,95 p.p.
41-45 personen: € 85,95 p.p.
35-40 personen: € 89,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Het mooie van Limburg

We rijden ’s morgens rechtstreeks naar Limburg naar de prachtige Abdij Ulingsheide voor een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai. Abdij Ulingsheide is een voormalig kloostercomplex, compleet met kapel en alle bijbehorende gebouwen. Een prachtige locatie met een kloostertuin.

Na de koffie gaan we een prachtige tocht rijden door de omgeving, natuurlijk onder leiding van een deskundige gids.
Terug van de rondrit staat er een heerlijke lunch voor u klaar en rijden dan naar misschien wel naar het meest verrassende kasteel van Nederland de Keverberg. Het is op de ruïne met de modernste technieken en materialen herbouwd. Het is voorzien van een glazen dak en een 12 persoons lift. U krijgt een film te zien over de geschiedenis en de herbouw van het kasteel en natuurlijk gaat u o.l.v. een gids een rondleiding maken. Zeker de moeite waard is op de vierde etage het fenomenaal uitzicht over de Maas. Rondom het kasteel liggen de kasteeltuinen en aangrenzend is er een marktpleintje met gezellige terrasjes en winkeltjes.

We sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner en rijden daarna weer richting huiswaarts, waar u terug kunt kijken op een prachtige dag en al het moois van Limburg.

Inclusief:

1 x koffie of thee met Limburgse vlaai, rondrit met gids, lunch, bezoek aan kasteel Keverberg met rondleiding o.l.v. gids, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het mooie van Limburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren