Dagtochten en reizen

Kloosterenclave Steyl en bezoek aan PS Aero

Vanaf 69,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-4277 Categorie: Tags: , , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 69,50 p.p.
41-45 personen: € 70,50 p.p.
36-40 personen: € 73,50 p.p.
30-35 personen: € 79,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Kloosterenclave Steyl en bezoek aan PS Aero

Ontdek de mooie zuidrand van de Maasduinen, de Grote Heide in Venlo en de smokkelhistorie en grenshandel aan de Duitse grens.

We rijden naar Velden voor een heerlijk kopje koffie met berliner-bol. Na de koffie gaan we met een deskundige gids een rondrit maken door deze prachtige streek. Onderweg stoppen we voor een bezoek aan Kloosterenclave Steyl met de bijzondere Benedenkerk met sarcofaag. Natuurlijk heeft u even de tijd om alles te bezichtigen en een wandelingetje te maken door de mooi aangelegde tuin. We rijden weer richting Velden waar voor u een heerlijke lunch klaarstaat.

’s Middags brengen we een bezoek aan PS Aero.
Zag u ooit 35 historische vliegtuigen en helikopters bij elkaar? Dat kan ik Baarlo.
Vanuit een vliegtuigstoel (Business Class) kunt u genieten van een film over de ins en outs van PS Aero onder het genot van een kopje koffie of thee en een plakje cake.

Na de film gaat u met een gids mee en krijgt u leuke anekdotes te horen over de vliegtuigen en helikopters. U mag in verschillende vliegtuigen en cockpits kijken. Na deze indrukwekkende dagtocht rijden we weer huiswaarts en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

1x koffie met berliner bol, rondrit o.l.v. gids, koffietafel met kroket, entree en rondleiding, koffie of thee met cake, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kloosterenclave Steyl en bezoek aan PS Aero” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren