Dagtochten en reizen

Nieuw

Het mooie van Limburg

Vanaf 78,95 p.p.

Credits hoofdfoto: @BusIdee Steven Korf

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 78,95 p.p.
41-45 personen: € 79,95 p.p.
35-40 personen: € 83,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Het mooie van Limburg

We rijden ’s morgens rechtstreeks naar de prachtige Abdij Ulingsheide voor een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai. Abdij Ulingsheide is een voormalig kloostercomplex, compleet met kapel en alle bijbehorende gebouwen. Een prachtige locatie met een kloostertuin.

Na de koffie gaan krijgt u o.l.v. een gids een rondleiding door de abdij.
Terug van de rondleiding staat er een heerlijke lunch voor u klaar en rijden dan naar misschien wel naar het meest verrassende kasteel van Nederland; de Keverberg. Het is op de ruïne met de modernste technieken en materialen herbouwd. Het is voorzien van een glazen dak en een 12 persoons lift. U krijgt een film te zien over de geschiedenis en de herbouw van het kasteel en natuurlijk gaat u o.l.v. een gids een rondleiding maken. Zeker de moeite waard is op de vierde etage het fenomenaal uitzicht over de Maas.
Rondom het kasteel liggen de kasteeltuinen en aangrenzend is er een marktpleintje met gezellige terrasjes en winkeltjes.

Voor het diner rijden we weer naar de Abdij Ulingsheide en kunt u voor het diner nog even heerlijk genieten in de kloostertuin.
Na het diner rijden weer huiswaarts en kunt u nog even nagenieten van deze prachtige dagtocht.

Inclusief:

koffie/thee met Limburgse vlaai, lunch, rondrit o.l.v. een gids, bezoek aan kasteel Keverberg met rondleiding o.l.v. gids, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het mooie van Limburg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren