Dagtochten en reizen

Giethoorn het Hollands Venetië

Vanaf 69,50 p.p.

Artikelnummer: 007 Categorie: Tags: ,
Prijzen:
46-50 personen: € 69,50 p.p.
41-45 personen: € 72,50 p.p.
36-40 personen: € 74,50 p.p.
30-35 personen: € 79,50 p.p.

Veel lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Giethoorn het Hollands Venetië

Via de opstapplaats rijden we naar Giethoorn en maken we onderweg een stop voor een heerlijk kopje koffie met iets lekkers.

Hierna vervolgen we onze dagtocht richting het prachtige dorp Giethoorn met zijn vele grachten en bruggetjes. Ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Door ontginning en turfmakerij ontstond in de vorige eeuwen het typische landschap en de vele waterwegen en trekgaten, waaruit later door stormen en vele overstromingen meren als de Beulaker en Belter Wijde ontstonden.

Bij aankomst in Giethoorn zullen we de lunch gebruiken, waar we aansluitend een prachtige rondvaart maken door Giethoorn. De rondvaart zal onderbroken worden zodat u nog heerlijk een uurtje Giethoorn kunt bezoeken. Daarna stapt u weer in de boot en vaart u terug waar de bus weer voor u klaar staat.
Kortom “Welkom in Giethoorn”.

In de loop van de middag verlaten we Giethoorn weer en rijden we richting Brabant om deze dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

Koffie met appelgebak, lunch met kroket, boottocht door Giethoorn met stop om Giethoorn te bezoeken, diner en vervoer per luxe touringcar     

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Giethoorn het Hollands Venetië” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren