Dagtochten en reizen

Nieuw

Floating Farm en rondrit Rotterdam met keuze Markthal of Tweede Maasvlakte

Vanaf 76,50 p.p.

Artikelnummer: 053 Categorie: Tags: , , , ,

** rondrit kan in overleg naar de 2e Maasvlakte of Markhal

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 76,50 p.p.
41-45 personen: € 79,50 p.p.
35-40 personen: € 83,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Floating Farm en rondrit Rotterdam met keuze Markthal of Tweede Maasvlakte

Sinds mei 2019 is in Rotterdam de eerste drijvende boerderij ter wereld operationeel. Duizenden mensen uit de hele wereld zijn inmiddels een kijkje komen nemen. Floating Farm produceert gezond voedsel in steden, dichtbij de consument. Op een duurzame, innovatieve, transparante manier met dierenwelzijn als top prioriteit. Voor de Floating Farm is het belangrijk om voedselverliezen tegen te gaan, transport van voedsel te reduceren en de kwaliteit van het voedsel te verbeteren. Breng de boerderij terug in de stad als onderdeel van een schone, leefbare en bewuste stads-transformatie.

‘s Morgens vertrekken we via uw opstapplaats naar Rotterdam voor een bezoek aan Floating Farm. U wordt ontvangen met koffie of thee en melktaart, daarna krijgt u een rondleiding en sluiten we af met een kleine zuivelproeverij. We gebruiken de lunch in Rotterdam en maken daarna een rondrit door Rotterdam** en sluiten af bij de eerste overdekte foodmarkthal. Deze is 1 oktober 2014 geopend door Koningin Maxima. De vorm van het gebouw is misschien bijzonder, maar de binnenkant doet daar niets aan onder. Met haar oppervlakte van 11.000 m2 en heldere kleuren is het niet vreemd dat het ook wel de Sixtijnse kapel van Rotterdam wordt genoemd. De Markthal heeft werkelijk alles wat je van een markt verwacht en meer.

Deze dagtocht sluiten we af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met melktaart, bezoek aan Floating Farm met rondleiding en zuivelproeverijtje, rondrit, bezoek aan de foodmarkthal, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief

comsumpties bij het diner.

Bijzonderheden:

** rondrit kan in overleg naar de Tweede Maasvlakte of Markhal Rotterdam

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Floating Farm en rondrit Rotterdam met keuze Markthal of Tweede Maasvlakte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren