Dagtochten en reizen

Een brug te ver / De Slag om Arnhem

Vanaf 67,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-2668 Categorie: Tags: , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 67,95 p.p.
41-45 personen: € 70,95 p.p.
36-40 personen: € 73,95 p.p.
30-35 personen: € 77,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Een brug te ver / De Slag om Arnhem

Op deze dagtocht nemen we u mee naar een stukje ontzettend belangrijke historie die onlosmakelijk verbonden staat met onze vrijheid. We rijden in de ochtend naar het plaatsje Zeeland waar we eerst genieten van een kopje koffie/thee met vlaai erbij.

Daarna rijden we naar de rand van Oosterbeek, vlak bij Arnhem, waar villa Hartenstein zich bevindt. Dit prachtige pand is de thuisbasis van het Airborne museum.
Dat het museum zich hier bevindt kan geen toeval genoemd worden, de villa was tijdens de slag om Arnhem namelijk het hoofdkwartier van de Britse generaal Urquhart.
In dit museum komen de verhalen tot leven van zowel de Britse, Poolse en Duitse militairen. U kunt hier geheel op eigen tempo rondlopen. De tour begint met een film van ca. 9 min. waarna u afdaalt in het museum en uiteindelijk 9 meter onder grond komt waar u zich midden in de strijd waant.

Na deze indrukwekkende experience rijden we naar Restaurant de Ruggestee voor een heerlijke lunch met kroket.
Nadat we de inwendige mens versterkt hebben zal onze gids op de touringcar komen en u meenemen op een prachtige, 2 uur durende, rondrit langs historische plaatsen uit de 2e wereldoorlog.
We rijden langs de militaire begraafplaats in Oosterbeek en de Ginkelse heide waar de luchtlandingen plaatsvonden. Tijdens deze rondrit verteld onze gids u prachtige verhalen uit deze periode en kunt u tevens genieten van de natuur van de Veluwe.
Na deze rondrit rijden we weer naar het plaatsje Zeeland waar ons een heerlijk diner staat te wachten om daarmee deze dag weer af te sluiten.

Een dag waar u nog lang over na zult praten.

Inclusief:

2x koffie of thee met vlaai, bezoek aan Airborne museum, lunch met kroket, Airbornetocht o.l.v. een deskundige gids, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een brug te ver / De Slag om Arnhem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren