Dagtochten en reizen

Duitse Kleve en gastvrei Aalshof

Vanaf 68,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-4626 Categorie: Tags: , , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 68,50 p.p.
41-45 personen: € 69,50 p.p.
36-40 personen: € 74,50 p.p.
30-35 personen: € 79,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Bezoek aan het Duitse Kleve en bezoek aan gastvrei Aalshof

Bij gastvrei Aalshof in Haps wordt u ontvangen door Conny van den Besselaar. Zij heeft voor u de koffie klaarstaan met heerlijke huisgemaakte appeltaart.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van eieren, een heuse kip en ei experience.
U wordt op de hoogte gebracht van allerlei kip en ei weetjes, u mag proeven van diverse soorten advocaat zoals, Doortje, Suyp, McEgg, en Moortje. U staat versteld hoeveel producten er van eieren worden gemaakt.

Voor de lunch rijden we naar restaurant De Gelderse Poort en vertrekken daarna met de gids naar Kleve. De meer dan 750 jaar oude stad Kleve met haar beroemde Schwanenburg ligt op een steenworp afstand van de Gelderse Poort.
Onder leiding van een gids rijden we via Keeken, Schenkenschans en Rindern naar Kleve. De gids vertelt u welke rol Schenkenschans speelde tijdens de 80-jarige oorlog, hoe Kleve onder Stadhouder Johan Maurits van Nassau tot grote bloei kwam en welke beroemdheden in de 18e en 19e eeuw het “Eau de Cléve” dronken.
In Kleve maakt de gids met u een wandeling door het compacte historische centrum of kunt u even winkelen.
Deze dagtocht sluiten we af met een heerlijk diner.

Inclusief:

1x koffie of thee met appeltaart, proeverij advocaat, uitgebreide lunch, rondrit o.l.v. gids en bezoek aan Kleve, diner en vervoer per luxe touringcar

Informatie / Reserveren