Dagtochten en reizen

De Zaanse Schans

Vanaf 75,95 p.p.

Artikelnummer: 24032 Categorie: Tags: , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 75,95 p.p.
41-45 personen: € 79,95 p.p.
36-40 personen: € 82,95 p.p.
30-35 personen: € 88,95 p.p.

Veel lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

De Zaanse Schans

Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan.
De Zaanse Schans is een woon– en werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koek, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen.
De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.
Het karakteristieke geklepper van houten klompen op kinderkopjes zouden we niet gekend hebben zonder de ambachtslieden die dit bijzonder schoeisel maakten net zoals de typisch Nederlandse kazen en schilderwerk in Delftsblauw. Wandelend over de Zaanse Schans komt u verschillende ambachtslieden tegen. Kijk gerust over hun schouders mee. Ze laten u graag zien waar de bijzondere producten vandaan komen. Hier liggen eeuwenlange herinneringen, als voetstappen van het verleden in elk vertrek beklonken. Hier werd al binnen deze muren geslapen, gekookt, gelachen, gehuild, liefgehad, geruzied, geboren en gestorven.

Rond de klok van 08.30 uur rijden we richting Zaanse Schans en maken onderweg een stop voor een heerlijk kopje koffie. Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch voor u klaar bij Pannenkoek Restaurant de Kraai. Daarna kunt u op eigen gelegenheid De Zaanse Schans bezoeken.
In de loop van de middag rijden we richting Brabant en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met gebak, bezoek aan de Zaanse Schans, uitgebreide koffietafel met kroket, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Zaanse Schans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren