Dagtochten en reizen

De Zaanse Schans

Vanaf 64,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-4274 Categorie: Tags: , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 64,95 p.p.
41-45 personen: € 66,95 p.p.
36-40 personen: € 69,95 p.p.
30-35 personen: € 77,95 p.p.

Veel lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

De Zaanse Schans

Een uniek stukje Hollandse geschiedenis aan de Zaan.
De Zaanse schans is een woon– werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koek, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen.

De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen.
Het karakteristieke geklepper van houten klompen op kinderkopjes zouden we niet gekend hebben zonder de ambachtslieden die dit bijzonder schoeisel maakten ook de typisch Nederlandse kazen en schilderwerk in Delfts-blauw. Wandelend over de Zaanse Schans komt u verschillende ambachtslieden tegen. Kijk gerust over hun schouders mee, ze laten u graag zien waar de bijzondere producten vandaan komen. Hier liggen eeuwenlange herinneringen, als voetstappen van het verleden in elk vertrek beklonken. Hier werd al binnen deze muren geslapen, gekookt, gelachen, gehuild, liefgehad, geruzied, geboren en gestorven.

Via uw opstapplaats rijden we naar Montfoort voor een heerlijk kopje koffie en rijden dan door naar de Zaanse Schans. U kunt hier op eigen gelegenheid alles bezichtigen, rond de klok van 12.30 uur wordt u verwacht bij Pannenkoek Restaurant de Kraai waar voor u een heerlijke lunch wordt geserveerd.

Na de lunch kunt u weer genieten van de Zaanse Schans en rijden in de loop van de middag weer richting Montfoort voor een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie met gebak, bezoek aan de Zaanse Schans, uitgebreide koffietafel, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Zaanse Schans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren