Dagtochten en reizen

De Bedriegertjes & Kasteel Rosendael

Vanaf 70,95 p.p.

Artikelnummer: 037 Categorie: Tags: , , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 70,95 p.p.
41-45 personen: € 73,95 p.p.
36-40 personen: € 77,95 p.p.
30-35 personen: € 83,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

De Bedriegertjes & Kasteel Rosendael

Wie kent ze niet de “Bedriegertjes” een geweldige herinnering. De Bedriegertjes is de naam van een fonteinvloer als onderdeel van een schelpengalerij in het landschapspark van Kasteel Rosendael. In het park was een grote kettingbrug, een grot met waterval en natuurlijk de stiekeme waterstraaltjes die je ineens nat spoten…
Het is er nog steeds, evenals het prachtige Kasteel Rosendael, waar u een beeld krijgt hoe er vroeger op het kasteel werd geleefd. Het heeft een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein.
U kunt een prachtige wandeling maken door het park en de tuinen, naar de “Bedriegertjes” en het is heerlijk vertoeven in de Oranjerie, waar u prachtig uitkijkt over de rozentuin en het kasteel.

Rond de klok van 10.30 uur (afhankelijk van uw vertrekadres) vertrekken we vanaf uw opstapplaats en rijden naar Hemmen voor een heerlijke lunch. ’s Middags staat in het teken van Kasteel Rosendael.

Na het bezoek aan Kasteel Rosendael rijden weer richting Brabant en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner in Zeeland.

Inclusief:

Uitgebreide koffietafel met kroket, entree kasteel Rosendael, rondleiding door het park en de Bedriegertjes, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Bedriegertjes & Kasteel Rosendael” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren