Dagtochten en reizen

Nieuw

Country & Christmas Fair

Vanaf 73,95 p.p.

Credits hoofdfoto: @ Kasteel de Haar

Te boeken alleen in november

Minimaal 35 personen

Prijzen:
46-50 personen: € 73,95 p.p.
41-45 personen: € 76,95 p.p.
35-40 personen: € 79,95 p.p.

Veel lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Country & Christmas Fair

De Country & Christmas Fair vindt plaats in de sfeervolle tuinen rondom het Kasteel en in de Kapel van Kasteel de Haar te Haarzuilens.
Vanaf het moment dat u onder de poort doorloopt, wordt u ondergedompeld door het fijne, warme gevoel van de mooiste tijd van het jaar…kerst!

Naast een geweldig dagje uit is de Country & Christmas Fair de plek om in de juiste sfeer te komen en te shoppen voor geweldige decoraties, delicatessen en de leukste presentjes.
Maar ook voor de niet shoppers onder u is er bij dit evenement heerlijk vertoeven. Zo zijn er tal van smakelijke stands waar u heerlijk kunt eten en genieten van een heerlijk kopje koffie of misschien een warme chocomel met rum om even op te warmen. Ook aan vermaak en entertainment is er meer dan genoeg te beleven, geheel in winterse kerstsferen natuurlijk. Kortom een heerlijk dagje genieten…

We rijden we naar Haarzuilens naar Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Na de koffie brengen we een bezoek aan de Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar, waar we rond de klok van 12.00 uur zullen arriveren.
Om 16.45 uur vertrekken we vanuit Haarzuilens en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk winterbuffet in Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen.

Inclusief:

2 x koffie/thee, 1 x gebak, entree kerstmarkt, winterbuffet en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Te boeken alleen in november

Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Country & Christmas Fair” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren