Dagtochten en reizen

Chocoladeatelier en bezoek aan grootste Markthal in Rotterdam

Vanaf 63,50 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 63,50 p.p.
41-45 personen: € 66,50 p.p.
36-40 personen: € 67,50 p.p.
30-35 personen: € 72,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Chocoladeatelier

Via uw opstapplaats rijden we naar Ridderkerk naar chocoladeatelier van Noppen, waar u een demonstratie** over chocolade krijgt.

Cacaobonen zijn belangrijke ingrediënten bij het vervaardigen van chocolade. Maar hoe verloopt het productieproces eigenlijk, van ‘boon tot bonbon’. Hoe wordt chocolade gemaakt en verwerkt. U ziet een film en hoort de toelichting van de meester-patissier terwijl hij zijn ambacht toont tijdens het maken van vorm- en mouleerbonbons en uiteenlopende chocoladefiguren. Natuurlijk ontbreekt het proeven tijdens de demonstratie ook niet.
U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en gebak.

Rotterdam

Hierna vervolgen we onze dagtocht en rijden naar Rotterdam voor een heerlijke lunch in Restaurant Biblio. Waarna we een rondrit maken door deze moderne stad met zijn prachtige architectuur, zijn prachtige skyline en een van grootste havens ter wereld. Rotterdam is een jonge dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart.

Grootste Markthal in Rotterdam

Na deze indrukwekkend rondrit brengen we nog een bezoek aan de eerste overdekte foodmarkthal. Deze is 1 oktober 2014 geopend door Koningin Maxima. De vorm van het gebouw is misschien bijzonder, maar de binnenkant doet daar niets aan onder. Met haar oppervlakte van 11.000 m2 en heldere kleuren is het niet vreemd dat het ook wel de Sixtijnse kapel van Rotterdam wordt genoemd. De Markthal heeft werkelijk alles wat je van een markt verwacht, en meer.

Hierna rijden we richting Terheijden waar we deze dagtocht afsluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie met gebak, bezoek en demonstratie chocolade atelier van Noppen, uitgebreide lunch, rondrit, bezoek aan foodmarkthal, diner en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

** Keuze uit:
1. chocolade demonstratie
2. marsepein demonstratie

Uw keuze bij reservering doorgeven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chocoladeatelier en bezoek aan grootste Markthal in Rotterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren