Dagtochten en reizen

Canisius stroopfabriek en kasteeltuin Schaloen

Vanaf 67,50 p.p.

Artikelnummer: jdk-4561 Categorie:
Prijzen:
46-50 personen: € 67,50 p.p.
41-45 personen: € 69,50 p.p.
36-40 personen: € 73,50 p.p.
30-35 personen: € 79,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Canisius stroopfabriek

In 1903 kreeg fruithandelaar Jean Canisius uit Schinnen het idee om stroop op grote schaal te fabriceren. Stoop moet lekker zijn en hij wist als geen ander hoe je lekkere stroop maakt. Traditionele recepten uit grootmoeders tijd zijn gekoppeld aan hoogwaardige en geavanceerde productieprocessen.
U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie en ziet u een film en krijgt u uitleg over de geschiedenis van het familiebedrijf.
Indien het toelaat gaat u de beker afvulafdeling bezichtigen en brengt u een bezoek aan het stroopmuseum. Hier ziet u hoe vroeger in de stroopmakerij werd gewerkt.

Kasteeltuin Schaloen

We rijden hierna naar Vaals voor een heerlijke lunch en gaan ’s middag o.l.v. een gids door het mooie heuvelland richting de kasteeltuinen in Oud valkenburg.
Een oase van groen, en harmonie van geuren en kleuren, een uniek gebied in een monumentale omgeving. Ooit was het de tuin van Kasteel Schaloen.
Nu is het een combinatie van heemtuin en kruidentuin. Samen met de watermolen vormen zij de drie elementen van Kasteeltuin Oud Valkenburg.
Een kostbaar erfgoed waar geschiedenis en natuur hand in hand gaan.
U heeft nog even vrije tijd in Valkenburg, voordat we naar Vaals rijden voor een heerlijk diner.

Inclusief:

1x koffie of thee, bezoek aan Casius stroopfabriek, lunch, rondrit met gids, bezoek aan Kasteeltuin Schaloen, bezoek aan Valkenburg, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Canisius stroopfabriek en kasteeltuin Schaloen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren