Dagtochten en reizen

Broodjes bakken in het bakkerijmuseum en reis door de Noorderkempen

Vanaf 68,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-4266 Categorie: Tags: , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 68,95 p.p.
41-45 personen: € 70,95 p.p.
36-40 personen: € 73,95 p.p.
30-35 personen: € 78,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Broodjes bakken in het bakkerijmuseum

’s Morgens wordt u gastvrij ontvangen in het bakkerijmuseum. In een nostalgische omgeving kunt u creatief aan de slag, u gaat uw eigen koekjes en/of broodjes bakken. U begint met het maken van de broodjes en als het deeg aan het rijzen is, is het tijd voor een heerlijk kopje koffie of thee met een heerlijke appelflap. Daarna gaat u nog koekjes bakken en krijgt u nog een consumptie. Na dit “drukke” ochtendprogramma rijden we naar Terheijden waar voor u een heerlijke koffietafel klaar staat.

Reis door de Noorderkempen

Na de lunch gaan we o.l.v. een gids een rondrit maken door de Belgische Noorderkempen. We rijden langs Baarle-Nassau met zijn bijzonder status zowel het Nederlands en Belgisch grondgebied, via Turnhout waar u een bezoek brengt aan de St. Pieterskerk. Via Vlaamse dorpjes als Merksplas met een van de oudste gevangenissen van België, door de Kolonie naar Hoogstraten richting Meersel-Dreef.
In Meersel-Dreef stoppen we om een bezoek te brengen aan de Mariagrot en de tuinen van de paters, waar u nog lekker kunt genieten op een van de terrasjes.

Hierna rijden we weer richting Terheijden voor een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie met appelflap, broodjes en koekjes bakken, koffietafel, rondrit o.l.v. een deskundige gids, diner en vervoer per luxe touringcar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Broodjes bakken in het bakkerijmuseum en reis door de Noorderkempen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren