Dagtochten en reizen

Boerderij De Weistaar en rondrit Utrechtse Heuvelrug

Vanaf 79,95 p.p.

Prijzen:
46-50 personen: € 79,95 p.p.
41-45 personen: € 82,95 p.p.
36-40 personen: € 86,95 p.p.
30-35 personen: € 93,95 p.p.

Weinig lopenDeze reis is geschikt voor mindervaliden

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Boerderij De Weistaar en rondrit Utrechtse Heuvelrug

Rond de klok van 09.00 uur vetrekken we naar Boerderij de Weistaar, prachtig landelijk gelegen met uitzicht over de weilanden waar koeien en paarden grazen.
Hier wordt u ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. U krijgt een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tijdens deze film krijgt u twee soorten kaas te proeven.
U kunt een bezoek brengen aan het Kaas– en Botermuseum. Tevens kunt u de kaasmakerij bezichtigen waar vroeger de kaas werd gemaakt. In de Landwinkel treft u tal van Hollandse lekkernijen.

Rond 12.00 uur staat er voor u een heerlijke lunch klaar met natuurlijk een kroketje.
Na de lunch gaat we onder leiding van een gids een schitterende tocht maken door de Utrechtse Heuvelrug. Zo komt u meer te weten over de Slag bij Arnhem, de Amerongse Bovenpolder en komt u langs het huis van Keizer Wilhelm II en Kasteel Zuylestein. Onderweg maken we een korte stop bij het Kijk en Luistermuseum in Bennekom. Hier komt u alles te weten over de vele muziekinstrumenten uit het verleden. Zo treft u hier bewegende en muziek makende figuren, straatpiano’s en pijporgels aan.

Nadat we afscheid hebben genomen van onze gids rijden huiswaarts en sluiten deze prachtige dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met gebak, korte film en bezoek aan kaas en botermuseum, lunch met kroket, rondrit o.l.v. een gids en kort bezoek aan Kijk en Luistermuseum, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boerderij De Weistaar en rondrit Utrechtse Heuvelrug” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren