Dagtochten en reizen

Bezoek aan vestingstadje Brielle en aan fruitbedrijf

Vanaf 74,50 p.p.

Artikelnummer: 24033 Categorie: Tags: , , , , ,
Prijzen:
46-50 personen: € 74,50 p.p.
41-45 personen: € 77,50 p.p.
36-40 personen: € 80,50 p.p.
30-35 personen: € 89,50 p.p.

Gemiddeld lopen

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Bezoek aan vestingstadje Brielle en aan fruitbedrijf

Via uw opstapplaats rijden we naar Terheijden voor een heerlijk kopje koffie of thee met koffiebroodje.
Daarna rijden we naar het mooie plaatsje Brielle, waar we een fruitteler bezoeken.
Robin en Nienke Klok telen appels, peren, kersen en pruimen, het bedrijf is ruim 15 hectare groot. Robin geeft een leuke presentatie met beelden over hoe een jaar op dit bedrijf eruit ziet en daarna kunt u te voet of in een pluktreintje mee om de prachtige teelt en natuur te kunnen zien met enthousiaste uitleg van de teler.

De lunch gebruiken we in het duurzaam gebouwde pannenkoek restaurant Klokshuys. U heeft keuze uit een naturel, kaas, appel of spekpannenkoek met een non-alcoholisch drankje naar keuze en een ijsje na.
Na de lunch gaan we o.l.v. een gids een rondrit van ongeveer een uur maken over het eiland Voorne Putten. Het eiland met duinlandschap, watergebieden, uitgestrekte akkers en lange dijken is een paradijs voor watervogels en weidevogels. De gids vertelt over de ontwikkeling op Voorne Putten van vroeger en nu, de tuinbouw, het havengebied en de Maasvlakte.

Na de rondrit brengen we een bezoek aan het vestingstadje Brielle, dat u op eigengelegenheid kunt bezichtigen. Brielle is een historisch stadje met één van de best bewaarde vestingwerken van Nederland. De stad telt meer dan 400 monumenten, bijvoorbeeld de bijzondere Sint-Catharijnekerk, waar Willem van Oranje in 1575 trouwde met Charlotte de Bourbon. Brielle heeft ook genoeg winkeltjes en terrasjes, kortom voor ieder wat wils.

Inclusief:

2 x koffie/thee met koffiebroodje, bezoek aan fruitbedrijf en rondleiding, pannenkoek, consumptie en ijsje, rondrit o.l.v. een gids, bezoek aan Brielle, diner en vervoer per luxe touringcar. 

Exclusief:

consumpties bij het diner

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bezoek aan vestingstadje Brielle en aan fruitbedrijf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren