Dagtochten en reizen

Beleef het Westland met rondvaart door de Glazen Stad

Vanaf 77,95 p.p.

Min. 35 personen Max. 55 personen
Te reserveren van dinsdag t/m vrijdag

Prijzen:
46-50 personen: € 77,95 p.p.
41-45 personen: € 79,95 p.p.
35-40 personen: € 84,95 p.p.
 

Weinig lopenDeze reis is geschikt voor mindervaliden.

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Rond de klok van 08.30 uur vertrekken we vanaf uw opstapplaats en rijden we naar het Westlands Museum in Honselersdijk. Tussen de kilometers lange kassen en tal van aanverwanten bedrijven en veilinghallen zullen we rond de klok van 10.00 uur aankomen en wordt u ontvangen met koffie of thee en een heerlijk stukje appelgebak.

Na de koffie brengt u een bezoek aan het Westlands Museum waar u o.l.v. een gids de historie van de streek uitgelegd krijgt. In de Glazen Stad een televisieserie van Willy van Hemert en nu het decor van de serie de Zwarte Tulp wordt het harde werken en concurrentie in de glazen kassen en tuinderijen van het Westland besproken, want het is een hard bestaan in de glastuinbouw.

Werkelijk prachtig is de historische tuin, waar u zich in een andere tijd waant. Het geeft perfect een tuinbouw bedrijf weer in de eerste helft van de vorige eeuw.

Na een stevige Westlandse lunch bezoek u in de middag de streek op een bijzondere manier: namelijk op een echte Westlandse boot, een zogenaamde schuit. Een moderne variant, voorzien van een flexibele opbouw in verband met de lage bruggen.
U vaart over eeuwenoude boezemwateren en ziet vanaf het water hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de innovatieve Glazen Stad van tegenwoordig. Tijdens de rondvaart wordt u een consumptie aangeboden. Kortom een unieke dagtocht met een nieuwe kijk op de glastuinbouw.

Na het bezoek aan het Westlands Museum rijden we richting Terheijden naar Restaurant de Gouden Leeuw, waar we deze dagtocht afsluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

2x koffie of thee met appelgebak, rondleiding o.l.v. een gids door het museum, lunch met kroket, demonstratie klokinkopen, rondvaart door de glazen stad incl. een drankje, diner, vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Minimaal 35 personen
Max. 55 personen
Te reserveren van dinsdag t/m vrijdag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beleef het Westland met rondvaart door de Glazen Stad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren