Dagtochten en reizen

Beleef de vrijheid

Vanaf 79,50 p.p.

Minimaal 35 personen
Geschikt voor minder validen

Prijzen:
46-50 personen: € 79,50 p.p.
41-45 personen: € 82,50 p.p.
35-40 personen: € 87,50 p.p.

Weinig lopenDeze reis is geschikt voor mindervaliden

Prijzen gelden per touringcar

Beschrijving

Beleef de vrijheid

Via uw opstapplaats rijden we naar Zeeland voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. We vervolgen onze weg en rond het middaguur gebruiken we een heerlijk lunch. Na de lunch gaan we met onze gids een prachte route rijden die in het teken staat van onze vrijheid.

De tocht voert u langs het kleinste dorpje van Nederland, Persingen, via Beek en Berg en Dal naar de top van de 100 meter hoge heuvelrug.
Vanaf Berg en Dal voert de tocht over de Zevenheuvelenweg, bekend van de Nijmeegse Vierdaagse naar Groesbeek. Hier vindt u het Canadese militaire kerkhof en het Vrijheidsmuseum waar we vervolgens een bezoek aan brengen.

In het museum maakt u de aanloop mee naar de oorlog, ervaart u de bezettingstijd, viert u de bevrijding en ziet u de wederopbouw van Nederland en Europa.
Door middel van geuren, interactieve presentaties, diorama’s, modellen, originele films en geluidsfragmenten wordt de bevrijding op boeiende wijze verbeeld. Na een introductiefilm kun u op eigen gelegenheid het museum gaan verkennen.
Kortom….. VIER ONZE VRIJHEID.

We verlaten Groesbeek en sluiten deze dagtocht af met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie/thee met gebak, Vrijheidstour o.l.v. gids, lunch, bezoek aan het Vrijheidsmuseum, diner en vervoer per luxe touringcar.

Exclusief:

consumpties bij het diner

Bijzonderheden:

Geschikt voor minder validen
Minimaal 35 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beleef de vrijheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren