Dagtochten en reizen

4 Sluizentocht Maastricht

Vanaf 74,95 p.p.

Artikelnummer: jdk-2729 Categorie: Tags: , , , , , ,

Data die u kunt reserveren in 2020:
21 mrt t/m 25 apr – elke zaterdag
25 apr t/m 27 jun – zaterdag en woensdag
27 jun t/m 30 aug – elke dag m.u.v. zondag

Prijzen:
46-50 personen: € 74,95 p.p.
41-45 personen: € 76,95 p.p.
36-40 personen: € 79,95 p.p.
30-35 personen: € 83,95 p.p.

Gemiddeld lopen

Beschrijving

4 Sluizentocht Maastricht

Rond de klok van 08.30 uur vertrekken we via uw opstapplaats naar Maastricht. Hier scheept u in voor een 4 uur durende boottocht vanaf de Maas, om via de sluis van Bosscherveld op de Zuid-Willemsvaart te komen.

We volgen dit oude kanaal uit 1825, (Het lijkt wel een wandelpad in het bos.) om bij de sluis van Neerharen 9 meter omhoog geschut te worden. Dat herhalen we nog eens in de sluis van Lanaken. Vervolgens komen we op het grote Albertkanaal. Daar kunt u zien hoe de kanaalgravers zich een weg hebben gebaand door de heuvels en mergel. Aan beide zijden van het schip rijzen de wanden soms wel 60 meter hoog op uit het water.
In de sluis van Ternaaien wordt u weer 15 meter omlaag geschud om weer op de Maas te komen en zo langs de hellingen van de St. Pietersberg op Maastricht af te stevenen.

U wordt ontvangen op de boot met koffie en Limburgse vlaai. Rond het middaguur wordt er een koffietafel met kroket geserveerd.
Na de boottocht heeft u nog even de tijd om Maastricht te bezoeken. Hierna rijden we weer richting Brabant om deze dagtocht af te sluiten met een heerlijk diner.

Inclusief:

2 x koffie met vlaai, 4 uur durende boottocht, koffietafel met kroket, diner en vervoer per luxe touringcar.

Bijzonderheden:

v.a. 21 mrt  t/m 25 april elke zaterdag
v.a. 25 april t/m 27 juni op zaterdag en woensdag
v.a. 27 juni  t/m 30 augustus elke dag uitgezonderd de zondag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 Sluizentocht Maastricht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie / Reserveren